Canon LV-7260

Leírás:

Az LV-7260 az irodában vagy út közben egyaránt nagy fényerejű, tiszta kivetítést nyújt a dinamikus bemutatókhoz. A széles látószögű 1,6x zoomobjektív rugalmasan változtatható elhelyezést tesz lehetővé még a legkisebb tárgyalótermekben is.


Funkciók

 

  • XGA-felbontás
  • 2000 lumenes fényerő
  • 600:1 kontrasztarány
  • Csendes üzemmódban csaknem zajtalan (29 dBA)
  • Széles látószögű, 1,6-szoros zoomobjektív
  • Függőleges trapézkorrekció
  • Képernyőszín-korrekció
  • Gyors indítás és lekapcsolás
  • Kompakt és hordozható, ergonomikus kialakítású


Minden bemutató fontos.Natív XGA-felbontás
Az LV-7260 XGA-felbontásban (1024 x 768 képpont) vetít a pengeéles kép és a tiszta, jól olvasható szöveg biztosítása érdekében. A felbontás egészen UXGA (1600 x 1200) felbontásig növelhető, kiváló minőségű tömörítéssel.

Világos, tiszta képek
A prezentáció elkezdése előtt nincs szükség a lámpák leoltására vagy a függönyök behúzására. A nagy teljesítményű, 2000 lumenes lámpa kiválóan látható képet produkál még jól megvilágított helyiségekben is.

600:1 kontrasztarány
A magas, 600:1 kontrasztarány gondoskodik arról, hogy minden prezentáció maximális élményt nyújtson: a mélyebb feketék, a világosabb fehérek és a teltebb színek az alapfelszereltséghez tartoznak.

Hangtalan üzemeltetés
Csendes üzemmódban a projektor szinte hangtalanul üzemel, 29dBA zajszint kibocsátása mellett. A zavaró ventilátorzaj ilyenkor minimális, hogy a nézők kizárólag a prezentációra koncentrálhassanak.

Rugalmas elhelyezhetőség
A nagylátószögű, 1,6x zoomobjektív 100" (256 cm) képet vetít 2,9 méteres távolságból, így kis helyiségekben is kivetíthetők nagy képek. Az eredeti Canon objektív dupla aszférikus lencsetagot tartalmaz, valamint becsillanásgátló bevonatot a folyamatosan kiváló minőségű kép biztosítása érdekében.

Trapézkorrekció
Az automatikus trapézkorrekció korrigálja a projektor vászon felé való döntéséből adódó képtorzulást. Az LV-7260 ±30 fokos döntést képes korrigálni.

Természetes színek minden körülmények között
A képernyőszín-korrekció funkciónak köszönhetően nincs szükség fehér vetítővászonra, így az előadónak eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnia. A beállítások optimalizálása által a képek természetes színeinek megőrződnek a táblára, falra és egyéb színes háttérre való vetítés során.

Gyors indítás és lekapcsolás
Az LV-7260 a bekapcsolást követő 8 másodpercen belül használatra kész. A 30 másodperces lehűlési időnek köszönhetően pedig a lekapcsolást követően nincs kellemetlen várakozási idő.

Gazdaságos
A Csendes üzemmód alacsonyan tartja az üzemelési költségeket azáltal, hogy a lámpa élettartamát 3000 órára növeli. Az Energiatakarékos üzemmód segít lefaragni az energiaköltségeket a projektor automatikus lekapcsolásával, amennyiben az egy meghatározott ideig nem érzékel videojelet.

Hordozható és kompakt
A mellékelt hordtáska segítségével a könnyűsúlyú LV-7260 egyszerűen szállítható. A 310 mm x 265 mm-es alapterület alig nagyobb egy A4-es oldalnál, ezáltal egyszerű a tárolás.