Canon LV-7290

Leírás:

 

Az LV-7290 belépő szintű modell, amely kiváló értéket kínál az áráért cserébe. Ideális üzleti és oktatási alkalmazásokhoz, ahol visszafogott költség mellett igényelnek jó teljesítményt.

 

Funkciók

 

  • Natív XGA-felbontás
  • 2200 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • 1,2-szeres Canon zoomobjektív
  • Automatikus trapézkorrekció
  • Beépített 10 W-os hangszóró
  • Hosszabb lámpaélettartam: akár 6000 óra
  • Környezetbarát működés: készenléti módban 1 W alatt (kikapcsolt hálózattal)
  • Gazdaságos módban mindössze 29d BA
  • RJ-45 hálózati port

 

Kiváló ár–érték arányú XGA projektor hosszabb lámpaélettartammal és hálózati működési lehetőséggel.Képtisztaság, fényerő és értékteremtés
A Canon minőséget kereső, projektort az üzleti életben és az oktatásban felhasználó ügyfelek értékelni fogják az LV-7290 készüléket, amely kiváló értéket kínál az áráért cserébe. Natív XGA-felbontás (1024x768) és 2200 lumen, valamint 2000:1 kontrasztarány, Auto Iris funkcióval: mindez élethű színeket és a mély feketét biztosít. A mindössze 2,9 kg-os LV-7290 könnyen hordozható, ugyanakkor funkciók széles körét kínálja.

Prémium minőségű objektívek
A valóban hordozható projektor bármilyen körülmények közt tökéletes teljesítményt nyújt. Ahogy az méltán elvárható a világ egyik vezető objektívgyártójától, az LV-7290 kiváló minőségű, 1,2-szeres Canon zoomvetítő-objektívvel rendelkezik, mely képes nagy képek kivetítésére rövid vetítőtávolságon belül is (irodai, osztálytermi és kis tárgyalótermi felhasználásra ideális).

Praktikus jellemzők tömkelege
Az LV-7290 használatakor minimális erőfeszítéssel kiváló minőség érhető el. A ± 20°-os automatikus függőleges trapézkorrekció megszünteti a képtorzítást és az időigényes manuális beállítást, míg az automatikus beviteliadat-kereső jóvoltából a készülék a csatlakoztatást követően azonnal működőképes. A beépített 10 W-os hangszóró ideálisan használható prezentációk hanganyagához, illetve a vonalkimeneten át külső erősítő is csatlakoztatható komolyabb hangosítási igény esetére. A gazdaságos mód 29 dBA értéke mellett a hallgatóság figyelmét nem fogja elvonni a ventilátor zaja.

A jó kapcsolatok
Az RJ-45 hálózati port lehetővé teszi az LV-7290 távvezérlését – ideális és azonnal integrálható a helyiség vezérlőrendszereihez és LAN-hálózathoz.

Környezettudatos szemlélet
A környezetvédelmet szem előtt tartva a lámpa 6000 üzemórás (gazdaságos mód), a szűrő 5500 üzemórás élettartama, valamint a maximum 1 W-os áramfelvétel (készenléti állapot, kikapcsolt hálózat esetén) jellemzi az LV-7290 készüléket. Ez segít csökkenteni mind az üzemi költségeket, mind a környezetszennyezést: komoly pluszt jelent egy kezdő felhasználóknak szánt projektornál.

Kedvezően alacsony üzemköltség
A megfizethető árú LV-7290 nemcsak hosszú élettartammal büszkélkedhet, hanem a felhasználó által is javítható alkatrészeket, például egy háromrétegű hibrid levegőszűrőt is tartalmaz. A leegyszerűsített lámpacsere segít a költségek alacsony szinten tartásában. Az eredmény? A projektor a Canon-minőséget megnyugtatóan alacsony teljes tulajdonlási költséggel egyesíti.