Canon LV-7295

Leírás:

 

Az LV-7295 projektor jellemzője a 2600 lumenes fényerő és a sokoldalú XGA felbontás. Egyszerű, környezetbarát működtetés és akár 6000 óra lámpaélettartam teszi ideálissá a vállalati és mobilalkalmazásokhoz.

 

Funkciók

 

  • Natív XGA-felbontás
  • 2600 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • 1,2-szeres Canon zoomobjektív
  • Automatikus trapézkorrekció
  • Beépített 10 W-os hangszóró
  • Hosszabb lámpaélettartam: akár 6000 óra
  • Környezetbarát működés: készenléti módban 1 W alatt (kikapcsolt hálózattal)
  • Gazdaságos módban mindössze 29 dBA
  • RJ-45 hálózati port

 

Az LV-7295, 2600 lumen fényerővel működő XGA projektor az irodában és utazásnál is jól használható.Világosság és fényerő bármilyen fényviszonyok mellett
Az LV-7295 ideális választás azoknak, akik kiváló minőségű képkivetítést igényelnek az irodában és utazásnál is. Az LV-7295 a natív XGA-felbontás (1024×768), 2600 lumen fényerő, 2000:1 kontrasztarány és automatikus rekesz funkció hatékony kombinációja; élénk, megragadó színvisszaadással és mély feketékkel bármilyen fényviszonyoknál. Az ügyfeleket rendszeresen látogató értékesítők és a műszaki személyzet értékelni fogja a projektor teljesítményét.

Objektív
Az LV-7295 bárhol kiválóan teljesít, köszönhetően a kitűnő minőségű, széles látószögű 1,2-szeres zoomvetítő-objektívnek, mely szűkös hely rendelkezésre állásakor is pontos képet vetít ki. A Canonnak az optikai fejlesztéssel eltöltött 70 éves tapasztalatát felhasználó LV-7295 objektív könnyedén képes nagy képet vetíteni akár rövid vetítőtávolság esetén is – ezt a változatos helyszíneken dolgozók és a kis irodákban vagy osztálytermekben vetítők értékelik igazán.

Alkalmazkodik változó világunkhoz
Ha nagy hatású prezentációt vagy oktatást tart az ügyfélnél, nem szükséges időt és figyelmet pazarolni a berendezés beállítására. Az automatikus beviteliadat-kereső, a ± 20°-os automatikus függőleges trapézkorrekció és a kilenc képmód választhatósága révén az LV-7295 rendkívül gyorsan beüzemelhető. A beépített 10 W-os hangszóró tökéletesebbé teszi prezentációját a laptopról vagy más hangforrásból származó hang dinamikus megszólaltatásával, az audiokimenet jack-aljzatába pedig külső erősítő csatlakoztatható.

Csatlakozás és vezérlés
Az LV-7295 RJ-45 hálózati portja lehetővé teszi a projektor távvezérlését – ideális és azonnal integrálható napjaink elterjedt helyiség-vezérlő rendszereihez.

Hasznos Önnek, hasznos a bolygónak
A Canon környezettudatos szemléletű gyártása és tervezése jól látható az LV-7295 számadataiban: erre példa a 6000 órás (gazdaságos módban), illetve 4000 órás (normál mód) lámpaélettartam, az 5500 órás szűrőélettartam és az 1 W alatti fogyasztás készenléti állapotban (kikapcsolt hálózatnál). Az energiatakarékos jellemzők nem csak a természetes erőforrások felhasználását csökkentik, hanem pénzt is takaríthat meg általuk.

Gazdaságos működés, egyszerű karbantartás
Az LV-7295 teljes költségének csökkentésére a projektor hosszú élettartamú és a felhasználó által is javítható alkatrészeket, például egy háromrétegű hibrid levegőszűrőt és egy egyszerűen cserélhető lámpát is tartalmaz, ez pedig lecsökkenti a költséges külső beavatkozások igényét.