Canon LV-7390

Leírás:

 

Az LV-7390 projektor 3000 lumenes fényerőt kombinál XGA felbontással és hálózati működési lehetőséggel. Egyszerű, környezetbarát működés és akár 6000 órás lámpaélettartam a nehezebb körülmények közti működéshez.

 

Funkciók

 

  • Natív XGA-felbontás
  • 3000 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • 1,2-szeres Canon zoomobjektív
  • Automatikus trapézkorrekció
  • Beépített 10 W-os hangszóró
  • Hosszabb lámpaélettartam: akár 6000 óra
  • Környezetbarát működés: készenléti módban 1 W alatt (kikapcsolt hálózattal)
  • Gazdaságos módban mindössze 29 dBA
  • RJ-45 hálózati port

 

LV-7390: 3000 lumen fényerejű XGA projektor a nehezebb körülmények közti működéshez.Fényes, erőteljes prezentációk
Nagy elvárásokat támasztó környezetben, ahol követelmény a nagy fényerejű és részletgazdag vetített kép, az LV-7390 jelenti megoldást. Az LV-7390 a natív XGA-felbontás (1024×768), 3000 lumen fényerő, 2000:1 kontrasztarány és automatikus rekesz funkció hatékony kombinációja; élénk, konzisztens mély feketékkel és megragadó színekkel a teljes színtartományban – még erős fénnyel bevilágított helyiségben, vagy erős külső fénynél is.

Csúcsminőségű objektívgyártás
Az LV-7390 kitűnő minőségű, széles látószögű 1,2-szeres zoomvetítő-objektívvel rendelkezik, mely mögött a Canon 70 éves világszínvonalú objektívgyártói tapasztalata áll. Az LV-7390 zárt helyeken tiszta és torzításmentes képkivetítésre képes, és a teljes vetítési távolságtartományában kiváló képminőséget szolgáltat.

Rugalmasság nehéz körülmények esetén
Bárhol, bármilyen módon van is szüksége az LV-7390 teljesítményére, a kényelmi funkciók biztosítják az eredmény gond nélküli elérését. A sokat utazó csapatok ideális eszköze: az automatikus beviteliadat-kereső és a ± 20°-os automatikus függőleges trapézkorrekció révén az LV-7390 könnyen és gyorsan beüzemelhető, míg a gazdaságos mód 29 dBA értéke azt jelenti, hogy a hallgatóság figyelmét még kis termekben sem fogja elvonni a ventilátor zaja. Mindössze 2,9 kg-os tömegével az LV-7390 könnyen hordozható, de nagy teljesítményű készülék.

Csatlakozási lehetőségek
Az RJ-45 hálózati port lehetővé teszi az LV-7390 távvezérlését – ideális és azonnal integrálható a helyiség vezérlőrendszereihez és csatlakoztatható a vállalat LAN-hálózatához. A beépített 10 W-os hangszóró és a vonalkimenet rugalmas audio-lehetőségekkel szolgál.

Környezetünk megóvása
A Canon „zöld” filozófiáját jól tükrözi az LV-7390 a maga energia- és erőforrás-takarékos megoldásaival. 6000 órás lámpaélettartam, 5500 órás szűrőélettartam, készenléti állapotban maximum 1 W-os fogyasztás (kikapcsolt hálózat mellett) a költségcsökkentés tényezői.

Alacsonyabb költségszint, kevesebb karbantartás
Az LV-7390 nem pusztán attraktív árú készülék: hosszú élettartamú és a felhasználó által is javítható alkatrészeket, például egy háromrétegű hibrid levegőszűrőt is tartalmaz, és ez megnyugtatóan alacsony költségnívót jelent. A szűrő több mint három és félszer tovább használható, mint a standard egyrétegű elektrosztatikus változatok; a projektor felső burkolatán keresztüli könnyű lámpacsere pedig csökkenti a drága külső beavatkozások igényét.