Canon LV-7585

Leírás:

Az LV-7585 egy nagy fényerejű, nagy kontrasztarányú beépített projektor, maximum 400" képátlójú képek vetítése. A bővített funkciók és a rugalmas elhelyezés teszi ideálissá nagyméretű helyszíneken való használatra.


Funkciók

 

  • Nagy teljesítmény, 6500 lumen
  • Natív XGA-felbontás
  • 1600:1 kontrasztarány
  • 1,3-szoros motoros zoomobjektív
  • Motoros függőleges és vízszintes lencseletolás
  • Négy választható lencse
  • Változtatható képoldal arány
  • Bővített csatlakoztatási lehetőségek
  • Opcionális hálózati képkezelő


Egyesíti a rugalmasságot, a képminőséget és a nagyméretű helyszínhez szükséges teljesítményt.Nagy teljesítmény
A LV-7585 a Canon eddig legnagyobb fényerejű projektora, mely rendkívül hatékony optikát használ a páratlan, 6500 lumenes vetítéshez. A főleg nagyméretű helyszíneken való használatra tervezett natív XGA-felbontás biztosítja a képélességet bármely méretnél, egészen 400" képátlóig.

Nagy kontrasztarány
Az LV-7585 kivételes, 1600:1 kontrasztarányt kínál (ez az LV termékcsalád eddigi legkiemelkedőbb értéke) a dinamikusan változó színek és a gazdag, mély fekete árnyalatok elérése érdekében.

Alacsony karbantartási igény
Egy új, kazettás automatikus csévélésű levegőszűrő, maximum 10 000 óra működésre képes; ezután cserélni kell. A szűrő működése a légáramlás optimalizálásával biztosítja az LV-7585 hatékonyságát. Mind a szűrő, mind a lámpa elhelyezése egyszerű cserelehetőséget biztosít még akkor is, ha a projektor a mennyezeten van elhelyezve.

1,3-szoros zoomobjektív
A LV-7585 az 1,3-szoros motoros zoomvetítő-objektívvel válik teljessé, mely a legtöbb telepítési környezetben jól használható. Az elektronikus vezérlésű zoom- és fókuszmechanizmus pontos beállítást tesz lehetővé a készülékről vagy távvezérlőről.

Motoros lencseeltolás
Az LV-7585 motoros hajtású függőleges és vízszintes lencseeltolás funkciója a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé a kép egyszerű beállítását. A függőleges mozgatás 1:1 és 10:0 között (a képmagasság 50%-a), míg a vízszintes mozgatás 3:2 és 2:3 között (a képszélesség 10%-a) változtatható.

Cserélhető objektívek
Négy opcionális, cserélhető objektív használható az LV-7585 típushoz. Az objektívek a különlegesen széles vetítési szögűtől a nagyon hosszú fókuszú zoomig terjedő választéka teszi lehetővé a készülék széles beállítási tartományban való használatát; a kis távolságú hátulról való vetítéstől akár vetítővászontól maximum 25 m-es távolságból előre történő vetítésig.

Állítható képoldalarány
A képek kiemelkedő rugalmasságának megőrzéséhez az LV-7585 készülék folyamatosan frissíti a képoldalarányt. A szabványos 4:3 és 16:9 képek mellett a kevésbé elterjedt képoldalaránnyal való megjelenítésre az LV-7585 egyedi beállításai adnak lehetőséget.

Bővített csatlakoztatási lehetőségek
Az LV-7585 a rugalmas csatlakoztathatóság érdekében egy HDCP-kompatibilis DVI-D porttal, 5 db BNC-csatlakozóval, komponens és S-Video illesztőkkel felszerelt. A SCART-csatlakoztathatóságot választható adapterrel lehet biztosítani, az RGB kimeneti csatlakozóhoz pedig külső monitor csatlakoztatható.

Hálózati képkezelő
A Canon választható LV-NI02-es hálózati képkezelője széles körű távvezérlési és ellenőrzési képességekkel rendelkezik. A képeket a mellékelt szoftver segítségével ugyanazon hálózat bármely számítógépéről közvetlenül lehet a projektorra küldeni.