Canon LV-7590

Leírás:

 

Az LV-7590 a Canon legnagyobb fényerejű projektora: 7000 lumen fényerőt biztosít. A nagy terekben ideálisan használható, 1800:1 kontrasztarányú készülék és az új színszabályzó eszköz együttese lenyűgöző képeket hoz létre.

 

Funkciók

 

  • 7000 lumen
  • 1800:1 kontrasztarány
  • Színszabályzó eszköz az élénk színekért
  • Motoros lencseeltolás, zoom és fókusz
  • DVI-D és 5 db BNC bemenet
  • Öntisztító levegőszűrő
  • Mechanikus zár
  • Öt cserélhető objektív
  • Opcionális hálózati képkezelő

 

Nagy fényerő, erős kontraszt, sokoldalú működés: ideális projektor nagy terekhez.Nagy teljesítmény
Tegye még hatékonyabbá prezentációit minden idők legnagyobb fényerejű projektorával. A 7000 lumen teljesítményű LV-7590 nagy terekben teljesít igazán jól. Hatékony optikai rendszere és a natív XGA felbontásnak köszönhetően borotvaéles képek születnek 400” képátlóig.

Élénk színek
Az 1800:1 kontrasztarány és az új színszabályzó eszköz együttese igazán élénk, ugyanakkor valósághű színeket produkál. A különösen a vörös és zöld színekben jól teljesítő rendszer akár 20%-kal is növeli a színteret.

Mérsékelt árú, 1,3-szoros alap zoomobjektív
Az LV-7590 projektort objektív nélkül szállítják. Azonban jól illik hozzá az LV-IL05 kedvező árú, 1,3-szoros zoom vetítőobjektív a leggyakoribb telepítési környezetek igényeit szolgálja ki.

Cserélhető objektívrendszer
Ott, ahol a szabvány objektív nem elegendő, az LV-7590 könnyedén alkalmazkodik a körülményekhez. Az ultra nagy-látószögűtől (hátrafelé vetítéshez) az ultra hosszú fókuszzoomig (max. vetítési távolsághoz) terjedő objektívválaszték öt tagja minden telepítési lehetőséget lefed.

Motoros lencseeltolás
A függőleges és vízszintes objektíveltolási lehetőségek jóvoltából a kép egyszerűen elhelyezhető, és nincs minőségromlás. A függőleges mozgatás 1:1 és 10:0 között (a képmagasság 50%-a), míg a vízszintes mozgatás 3:2 és 2:3 között (a képszélesség 10%-a) változtatható.

Rugalmas csatlakoztatási lehetőségek
Az LV-7590 projektoron HDCP kompatibilis DVI-D port, hagyományos D-sub 15 csatlakozó és 5 db BNC port található a nagy kábelhosszon történő jó képminőségű adáshoz. Ezen felül a típus új tartozéka a két audiobemenet és az egy audiokimenet, amelyeken keresztül külső hangrendszerek integrálhatók.

Egyszerű karbantartás
Az öntisztító légszűrő biztosítja a projektor zökkenőmentes működését nehezen elérhető helyeken. A szűrő anyaga szükség esetén automatikusan frissül, ezáltal az LV-7590 akár 10000 óráig is megbízható működésre képes.

Mechanikus zár
A nem kívánt fényszivárgás megelőzése érdekében ez a típus mechanikus zárral van ellátva. A zár azonnal elsötétíti a vetítővásznat; ez pl. prezentációváltás vagy színházi előadások közben jöhet jól.

Hálózati képkezelő
A Canon választható LV-NI03 hálózati képkezelője széleskörű távvezérlési és ellenőrzési képességekkel rendelkezik. A képek hálózaton keresztül is átvihetők a projektorra, ezáltal távoli prezentációk is megtarthatók.