Canon LV-8225

Leírás:

 

Az LV-8225 alacsony költségen kínál nagy teljesítményt. A WXGA felbontás, a 2500 lumen fényerő és az akár 6000 órás lámpaélettartam ideális körülményeket biztosít a korszerű üzleti és oktatási környezetben történő projektorhasználathoz.

 

Funkciók

 

  • Natív WXGA felbontás
  • 2500 lumen
  • 3000:1 kontrasztarány
  • 1,2-szeres Canon zoomobjektív
  • Automatikus beállítás
  • Beépített 10 W-os hangszóró
  • Hosszabb lámpaélettartam: akár 6000 óra
  • Környezetbarát jelleg: készenléti módban 1 W alatt (kikapcsolt hálózattal)
  • Gazdaságos módban mindössze 29 dBA
  • RJ-45 hálózati port

 

Nagy teljesítményű WXGA projektor hosszabb lámpaélettartammal és hálózati működési lehetőséggel.Világos és gyönyörű
A WXGA felbontás (1280x800) és a szélesképernyős formátum jóvoltából az LV-8225 a teljesítmény és megfizethetőség kiváló ötvözetét adja. A 2500 lumen fényerő és a 3000:1 kontrasztarány miatt az LV-8225 ideális az üzleti és oktatási alkalmazásokhoz, ahol fényviszonyoktól és üzemi körülményektől függetlenül fontos a kiváló képminőség.

Kivételes objektív, alapkiépítésben
Az LV-8225 típus 1,2-szeres zoomvetítő-objektívje minden igényt kielégít: szinte bármilyen feltétel mellett nagyszerű teljesítményt nyújt, köszönhetően a Canon világszínvonalú objektívgyártási technológiájának. Az LV-8225 tiszta, torzításmentes képet ad minőségromlás nélkül – akkor is, ha közelről kell nagy méretben vetíteni.

Rugalmas és sokoldalú készülék
Az egyszerűen használható funkciók révén az LV-8225 nagyszerű eredményt nyújt – pillanatok alatt, bármilyen környezet vagy megoldandó feladat esetén. Az automatikus beviteliadat-kereső segítségével csatlakoztatható a laptop, és a prezentáció pár perc alatt elindítható; a ± 20°-os automatikus függőleges trapézkorrekció pedig gyorsan megszünteti a képtorzítást. A beépített 10 W-os hangszóró és a vonalkimenet rugalmas audio-lehetőségekkel szolgál, míg a gazdaságos módban elérhető 29 dBA zajszint mellett a hallgatóság valóban a tartalomra figyelhet: nincs zavaró háttérzaj.

Tökéletes csatlakozások
A beépített RJ-45 hálózati port lehetővé teszi az LV-8225 távvezérlését – ideálisan integrálható az elterjedt helyiség-vezérlő rendszerekhez. Alternatív lehetőségként az RS-232c a projektor soros csatlakoztatását biztosítja.

Környezetbarát – Ön és vállalkozása érdekében
A Canon a környezetvédelem elkötelezett híve, és ez jellemzi az LV-8225 megvalósítását is. Olyan „zöld” tulajdonságok, mint a 6000 órás lámpaélettartam, az 5500 órás szűrőélettartam, valamint az 1 W alatti fogyasztás készenléti állapotban (kikapcsolt hálózat és gazdaságos mód mellett) egyaránt segít csökkenteni az energiaköltségeket és a környezetszennyezést.

Gazdaságos működés és karbantartás
A megfizethető, mégis kiváló teljesítményű LV-8225 számos, a felhasználó által is javítható alkatrészt tartalmaz, melyek révén a karbantartási költség és az erre szánt idő minimálisra csökken. A projektor háromrétegű hibrid levegőszűrője több mint három és félszer tovább használható, mint a standard egyrétegű elektrosztatikus változatok; a projektor felső burkolatán keresztüli könnyű lámpacsere pedig lecsökkenti a drága külső beavatkozások igényét, így hozzájárul a költségek alacsony szinten tartásához.