Canon LV-8310

Leírás:

 

Az LV-8310 WXGA kivetítése remekül alkalmazható a korszerű laptopokon. Az erőteljes, 3000 lumenes fényerő áthatol a környezeti fényen, az intuitív kialakítás pedig egyszerű, gondtalan működtetést jelent.

 

Funkciók

 

  • Natív WXGA felbontás
  • 3000 lumen
  • 500:1 kontrasztarány
  • 1,2-szeres Canon zoomobjektív
  • Automatikus trapézkorrekció
  • Beépített 7 W-os hangszóró
  • Akár 5000 órás lámpaélettartam
  • Környezetbarát működés: készenléti módban 1 W alatt
  • Csendes módban mindössze 29d BA
  • DVI terminál és RJ-45 hálózati port

 

Intuitív WXGA üzleti projektor: kiválóan illik a korszerű laptopokhoz.Natív WXGA felbontás nagy-látószögű nézettel
A natív WXGA felbontás (1280 x 800 pixel) pontos, részletes képet ad: éppen erre van szükség az első osztályú prezentációkhoz. A 16:10 széles képméretarányú kompatibilitásnak köszönhetően a dinamikus képeket közvetlenül meg tudja jeleníteni a széles formátumú laptopról.

A legfényesebb képek
A 3000 lumenes kivetítés erősen megvilágított helyen is ultra nagy fényerejű képeket mutat. Az 500:1 kontrasztarány éles, világos képeket és gazdag, élénk színvisszaadást tesz lehetővé.

1,2-szeres nagy-látószögű zoomobjektív
Kiváló kivetítést szeretne kis helyen? Semmi gond. A sokoldalú, 1,2-szeres nagy-látószögű zoomobjektív kis távolságról is tud nagy képet vetíteni: 100” (215 x 135 cm) kétátlójú képet ad mindössze 2,9 méterről.

Energiatakarékos, környezetbarát
Az energiatakarékos projektorral csökkentheti működési költségeit és a környezetterhelést. Készenléti módban az energiafogyasztás mindössze 0,7 watt. Csendes módban akár 5000 óra működési idő is elérhető a lámpán. A speciális szénmérő a Csendes módban elért CO2-kibocsátás-csökkentést is megjeleníti (a Normál módhoz képest).

Csendes működés
A Csendes mód másik előnye, hogy a zajszint mindössze 29 dBA. Nincs zavaró háttérzaj, így a hallgatóság teljesen a prezentáció tartalmára koncentrálhat.

Automatikus képjavítás
Az automatikus trapézkorrekció +/- 30 fokos tartományban automatikusan kijavítja a projektor billenéséből adódó képtorzulást. A képernyőszín-kompenzáció kilenc beállítást kínál (köztük fehér alap és zöld alap), melyek mindenféle felületen biztosítják a megfelelő színvisszaadást.

Nagy teljesítményű audiokimenet
A projektor beépített hangszórójának 7 W-os teljesítménye viszonylag nagy térben is tiszta akusztikai élményt produkál. A vonalkimeneti csatlakozó szükség esetén lehetőséget biztosít külső erősítőt használatára is.

Egyszerű használat
A hordozható projektor bárhol jól használható, mivel egyszerűen beállítható, és beépített fogantyúval van ellátva. A felülről történő, egyszerű lámpacsere és a pormentes objektívfedél minimális karbantartásigényt jelent.

Opcionális hálózati működés és DVI-csatlakozások
A projektor RJ-45 portjáról egyszerűen megoldható a hálózati vezérlés és felügyelet. HDCP-kompatibilis DVI-csatlakozó áll rendelkezésre a digitális képforrásból közvetített képek éles visszaadásához.