Canon XEED SX7 Mark II

Leírás:

 

Az XEED SX7 Mark II projektor üzleti felhasználók és fotósok számára egyaránt ideális. Az SXGA+ felbontás, a 4000 lumen fényerő és a külön Fotó mód világos, pontos színvisszaadást kínáló képeket biztosít bármilyen megvilágításnál.

 

Funkciók

 

  • Natív SXGA+ felbontás és LCOS technológia az éles, tiszta képekért
  • 4000 lumen fényerő
  • 1000:1 kontrasztarány
  • 1,7-szeres zoomobjektív
  • FOTÓ és Adobe RGB képmód
  • Automatikus beállítás
  • Szinte hangtalan, 32 dBA-s működés
  • HD működésre kész, DVI-porton keresztül

 

Kiváló fényerő. Tökéletes részletek.A legtisztább képminőség
Manapság az üzleti élet versenyszerű körülményei közt fontos, hogy a profi prezentáció kiemelkedjen a többi közül. Itt lép színre az XEED SX7 Mark II. Kiváló minőségű, zökkenőmentes képeket vetít pixelek közti hézagok nélkül. Ez a fejlett LCOS technológiának köszönhető. A natív SXGA+ felbontás (1400 x 1050 pixel) biztosítja a forrásszöveg, ábrák és mozgóképek kiváló visszaadását.

Rendkívüli fényerő bármilyen körülmények közt
Élvezze a tiszta képek erőteljes kivetítésének élményét magas fényerőszint vagy nagy terek esetén is. Az ultra erőteljes, 4000 lumenes fényerő és a hosszú élettartamú AC lámpa, valamint a Canon AISYS optikai rendszere nagy teljesítményű vetítést biztosít minden körülmények közt.

Élénk színek, mély fekete színek
A Canon AISYS optikai rendszerének másik előnye az 1000:1 kontrasztarány. Ez a gazdagabb látványélmény érdekében élénk színtónusokat és valódi fekete színeket ad a sötét területeken.

A projektor rugalmas elhelyezése
A motoros, 1,7-szeres nagy-látószögű Canon zoomobjektívnek köszönhetően a projektor elhelyezése egyszerű: a nagy képek kis távolságról is vetíthetők. Távvezérlővel vagy kezelőpanelről is irányítható. Az objektív speciális bevonata megelőzi a szellemképek megjelenését és a becsillanást.

Profi FOTÓ képmód
A speciális Fotó képmód rendkívül pontos színvisszaadást jelent az állóképeknél bármilyen megvilágításnál, mivel a környezeti fény intenzitását és tónusát automatikusan számba veszi a rendszer. A projektoron Adobe RGB és sRGB képmód is választható.

Egyszerű, automatikus beállítás
Beállítása gyors és egyszerű. A vízszintes trapézkorrekció, az automatikus vízszintes trapézkorrekció és az automatikus bemenetválasztás jóvoltából a projektor egy gombnyomással optimálisan beállítható.

Majdnem zajtalan működés
Működése Csendes módban csaknem hangtalan: a ventilátorzaj szintje mindössze 32 dBA. Így a hallgatóság teljes mértékben a prezentációra koncentrálhat, nem foglalja le őket a háttérzaj.

HD felbontás támogatása
A projektor a HD felbontással kompatibilis, azaz a nagy felbontású képek hű reprodukciójára képes. A HD-kijelző az azt kiegészítő DVI (Digital Visual Interface) porttal együtt nyújtja a lehető legjobb képminőséget. A HDCP szabvány támogatása lehetővé teszi a kódolt digitális tartalom lejátszását.

Opcionális hálózati adapter
A projektor az opcionális RS-NA01 hálózati adapterrel Ethernet hálózatra csatlakoztatható: ez távfelügyeletet és vezérlési lehetőséget biztosít.