Canon XEED SX80 Mark II

Leírás:

 

SXGA+ felbontásával és 3000 lumen fényerejével az XEED SX80 Mark II kristálytiszta képeket hoz létre. A kitűnő csatlakoztathatóság révén csaknem bármilyen jelforrásból, többek között DVI, HDMI, sőt akár USB-memóriáról is lehet vetíteni.

 

Funkciók

 

  • Natív SXGA+ felbontás, Canon LCOS technológia
  • 3000 lumenes fényerő és 900:1 kontrasztarány
  • 1,5-szörös zoomobjektív 10:0 eltolással
  • FOTÓ képmód
  • Automatikus beállítás
  • Számítógép nélküli prezentáció
  • DVI és HDMI™ csatlakoztatható
  • RJ-45 hálózati port

 

Egyedülálló képtisztaság. Tökéletes csatlakoztathatóság.Natív SXGA+ felbontás
Natív SXGA+ (1400 x 1050 képpont) felbontásának köszönhetően az XEED SX80 Mark II készülék lenyűgöző tisztasággal jeleníti meg a képeket és megfelelő részletgazdagságú a speciális alkalmazásoknál is. A Canon LCOS technológia elkerüli a vetített képek szokásos hibáit és a részletgazdag képek nem kívánt „rácsozódás” és „szivárvány” effektusok nélkül jelennek meg.

Rendkívüli fényerő és kontraszt
Hatalmas, 3000 lumenes fényerejével és 900:1 kontrasztarányával az XEED SX80 Mark II világos, jól definiált képeket vetít. A nagy teljesítményű vetítés érdekében a Canon AISYS optikai rendszere maximálisra növeli a nagy hatásfokú váltóáramú vetítőlámpa teljesítményét. Megjeleníti a mélyfeketét és az élénk színeket, a finom átmeneteket tisztán és pontosan reprodukálja.

Egyszerű elhelyezés
Az SX80 Mark II kivetítőt a Canon 1,5-szörös zoomobjektívjével szerelték fel. Ezt az objektívet kifejezetten a torzítás leküzdésére és tökéletes képgeometriára tervezték. A 10:0 lencseeltolás is rendkívül egyszerűvé teszi a telepítést.

FOTÓ képmód
Az SX80 Mark II jellemzője az új Fotó képüzemmód, amelyet speciálisan az sRGB fényképek optimális reprodukálására terveztek. A környezeti megvilágítás színtónusának és fényerejének figyelembe vételével a fényképek a megvilágítási viszonyok változásától függetlenül kitűnő színpontossággal reprodukálhatók.

Teljesen automatikus beállítás
A kivetítő egyetlen gombnyomással automatikusan elvégzi a négy legfontosabb, az élesség, trapézkorrekció, bemenetválasztás és vetítővászon-színkorrekció beállítását.

Számítógép nélküli prezentációk
Az XEED SX80 Mark II az USB-technológia segítségével közvetlenül kivetíti a képeket az USB-memóriáról. A fényképek, diák és egyéb JPEG-formátumú képek közvetlenül a flash memóriáról vetíthetők. Ezen kívül a PictBridge-kompatibilis digitális fényképezőgépekről közvetlenül megjeleníthetők a képek.

Mindenre kiterjedő csatlakoztathatóság
Az SX80 Mark II fel van szerelve DVI és HDMI™ kivezetésekkel és teljes HDCP-támogatással. Ezen kívül a közvetlen hálózati csatlakozáshoz van egy beépített RJ-45 port is. A vezérlés és felügyelet az ipari szabványnak megfelelő AV-vezérlőrendszerekkel való integrálás révén lehetséges.

Csendes működés
A csendes üzemmódban mindössze 31dBA zajszinttel működő kivetítő ventilátorzaja nem zavarja a hallgatóságot. A Csendes mód használatával akár 3000 órára is meghosszabbítható a lámpa élettartama.

Kényelmes hordozhatóságot biztosító kialakítás
Az XEED SX80 Mark II karcsú, fényes fehér háza tökéletesen illeszkedik bármilyen irodához vagy előadóteremhez.