Canon XEED WUX10 Mark II

Leírás:

 

Az ágazatban vezetőnek számító WUXGA (1920 x 1200) felbontásával a WUX10 Mark II szélesvásznú képeket és teljes HD-videofilmeket vetít 3200 lumen fényerővel, így az üzleti és speciális AV-alkalmazásokhoz tökéletes.

 

Funkciók

 

  • Alapértelmezésben WUXGA felbontás és teljes HD
  • Canon LCOS technológia AISYS Optikai rendszerrel
  • 3200 lumenes fényerő és 1000:1 kontrasztarány
  • 1,5-szörös zoomobjektív 10:0 eltolással
  • FOTÓ képmód
  • Automatikus beállítás
  • DVI és HDMI™ csatlakoztatható

 

WUXGA és teljes HD - Mindkét területen a legjobbAlapértelmezésben WUXGA felbontás és teljes HD
A WUXGA felbontással (1920 x 1200 pixel) vetítő XEED WUX10 Mark II kiemelkedő leképezési teljesítményt nyújt: fényerős, nagy kontrasztú, szélesvásznú számítógépes képeket és teljes HD (1080p) videofilmet vetít. A Canon LCOS technológiája leküzdi a kivetítés hagyományos korlátait, a nemkívánatos „rács” vagy „szivárvány” jelenségek nélkül adja vissza a finom részleteket.

Rendkívüli fényerő és kontraszt
Az XEED WUX10 Mark II az éles, tiszta képek erőteljes, 3200 lumen fényerejű vetítéséhez a Canon AISYS optikai rendszerét alkalmazza. A nagy hatékonyságú váltóáramú vetítőlámpa teljesítményének legjobb kihasználása érdekében az AISYS optimálja a fény pályáját, így erős környezeti fény mellett is látható az eredmény. Ezen kívül a Canon AISYS rendszere a nagy, 1000:1 kontrasztaránnyal a forráskép minden egyes finom árnyalatának élethű visszaadására alkalmas.

Egyszerű elhelyezés
A WUX10 Mark II kivetítőt a Canon 1,5-szörös zoomobjektívjével rendelkezik. Ezt az objektívet kifejezetten a torzítás leküzdésére és pontos képgeometria visszaadására tervezték. A 10:0 lencseeltolás különösen megkönnyíti a beépítést.

FOTÓ képmód
Az WUX10 Mark II jellemzője az új Fotó képmód, amelyet speciálisan az sRGB fényképek optimális reprodukálására terveztek. A környezeti megvilágítás színtónusának és fényerejének figyelembe vételével a fényképek a megvilágítási viszonyok változásától függetlenül kitűnő színpontossággal reprodukálhatók.

Teljesen automatikus beállítás
A kivetítő egyetlen gombnyomással automatikusan elvégzi a négy legfontosabb, az élesség, trapézkorrekció, bemenetválasztás és vetítővászon-színkorrekció beállítását. A projektor néhány másodperc alatt pontosan végrehajtja a beállításokat, így az előadó teljes figyelmét a prezentációra fordíthatja.

Nagy felbontású (High Definition) csatlakoztathatóság
A HD-jelforrásokkal való használatra tervezett WUX10 Mark II teljes HDCP-támogatás mellett DVI-csatlakozót és egy HDMI™-csatlakozót tartalmaz.

Integrált hálózatba kapcsolhatóság
Beépített RJ-45 portjával a WUX10 Mark II a vezérlés és felügyelet céljából közvetlenül a hálózathoz csatlakoztatható. Ennek révén tökéletesen integrálható az AV-vezérlőrendszerekkel.

Csendes működés
A csendes üzemmódban mindössze 32 dBA zajszinttel működő kivetítő nem kívánatos ventilátorzaja nem zavarja a hallgatóságot. A Csendes mód használatával akár 3000 órára meghosszabbítható a lámpa élettartama is.

Kényelmesen hordozható
Hordozható kialakításával és mindössze 5,0 kg tömegével a WUX10 Mark II rendkívül kényelmes, kompakt formában kimagasló vetítési teljesítményt nyújt.