Canon XEED WUX4000

Leírás:

 

A WUXGA felbontással, Full HD támogatással és cserélhető objektívekkel rendelkező WUX4000 típus az LCOS-technológia előnyeit is élvezi, ezzel új irányt szabva a beépített projektorok fejlődésének.

 

Funkciók

 

  • Alapértelmezésben WUXGA felbontás és Full HD
  • LCOS-technológia
  • 4000 lumen
  • 1000:1 kontrasztarány
  • Motoros lencseeltolás, zoom és fókusz
  • 3 cserélhető objektívlehetőség
  • Fejlett RGB- és gammabeállítás
  • DVI és HDMI bemenet
  • PJLink kompatibilis hálózati port

 

A beépített projektorok minőségi szintjének további emelése.WUXGA felbontás és LCOS-technológia egyedi kombinációja
A WUXGA felbontással (1920 x 1200 pixel) vetítő XEED WUX4000 emeli a beépített projektoroknál eddig megszokott minőségi szintet. A PC vagy Macintosh rendszerű gépről származó képek vetítése kivételesen élesen történik, a Full HD videók minden részletével együtt. A Canon LCOS technológia kiegyensúlyozza a hagyományos képkivetítés mellékhatásait: nemkívánatos rács- illetve szivárványhatások nélkül produkál mutatós képeket.

Kivételes teljesítmény
A XEED WUX4000 projektor a Canon újgenerációs AISYS optikai rendszerével 4000 lumen fényerőt nyújt. Az AISYS optimalizálja az LCOS panelek működését, így erős környezeti fényben is garantált a megfelelő működés. A magas, 1000:1 kontrasztarány élénk színeket és remek feketeszínszinteket biztosít.

Canon cserélhető objektívrendszer
A WUX4000 típus az első olyan XEED termék, amely minőségi cserélhető objektívek széles választékával működik. A legtöbb célra elegendő a normál 1,5-szörös zoomobjektív. Nagy terekhez kapható még hosszú fókusztávolságú objektív, a hátsó kivetítéshez pedig különösen nagy-látószögű fix objektív. Bármelyiket is választja, a Canon minőség garantált, azaz a kép részletessége fejében nem kell alább adni sem a fényerőt, sem a képgeometriát.

Motoros lencseeltolás
A WUX4000 motoros függőleges és vízszintes lencseeltolás leegyszerűsíti a készülék felszerelését. A függőleges mozgatás a képmagasság +55% és -15% között,, míg a vízszintes mozgatás a képszélesség +/-10%-ával változtatható.

Rugalmas integrálás és sokoldalú csatlakozási lehetőségek
A nagyfelbontású digitális képforrásokkal használatos XEED WUX4000 készülék DVI-D és HDMI porttal is el van látva. A 15 tűs VGA csatlakozó mellett három mini jack szolgálja a hangcsatlakozást. A soros és hálózati portok a vezérlés és a felügyelet céljára szolgálnak, míg a PJLink kompatibilitás lehetővé teszi a WUX4000 készülék audiovizuális rendszerbe integrálását.

Egyszerű karbantartás
A tartós használatra készült WUX4000 modulos felépítése az egyszerű szervizelést szolgálja. A nagy hatékonyságú lámpa élettartama akár 4000 óra is lehet (Csendes módban). Ez a projektor hátsó része felől érhető el. A légszűrő egyszerűen kicsúsztatható oldalt, nem kell hozzá elmozdítani a projektort. A véges élettartamú fontosabb optikai összetevőkhöz is adott a gyors hozzáférés, azaz a rendszer szétszerelése nélkül ki lehet venni azokat. Minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbb karbantartás.