Canon XEED X700

Leírás:

Ha a fényerő és a kiváló képminőség alapvetően fontos, a XEED X700 4000 lumen fényerősséget és XGA-felbontást biztosít. Az AISYS-fejlesztésű LCOS technológia rendkívüli tisztaságot biztosít, mely ideális a nagyteljesítményű üzleti alkalmazások használatakor.


Funkciók

 

  • LCOS technológia XGA-felbontással
  • Rendkívül nagy fényerő: 4000 lumen AISYS optikai rendszerrel
  • 1000:1 kontrasztarány
  • Mindössze 31d BA csendes módban
  • 1,7-szeres motoros zoom
  • Automatikus beállítás
  • HDCP-kompatibilis DVI-port
  • Könnyen hordozható kialakítás


Rendkívüli fényerő. Látványos tisztaság.LCOS-minőség, XGA-felbontás
A XEED X700 LCOS-paneleket használ a sima, színhű, nemkívánatos rácsozódástól mentes képek kivetítéséhez. A natív XGA-felbontás (1024 x 768 pixel) megfelelő felbontást biztosít a tiszta, éles szövegek és mozgóképek kivetítésekor.

Hihetetlenül fényes
A rendkívül nagy, 4000 lumen fényerejű vetítéssel a XEED X700 garantálja, hogy a képek tisztán láthatóak maradnak erős fényben és tágas helységekben is. Az új AC lámpa hatékonyabb működést és hosszabb lámpaélettartamot biztosít. A Canon Advanced AISYS optikai rendszere a projektor fényútjának optimalizálása által kimagasló kimeneti minőséget biztosít a kompakt, könnyű burkolatba rejtve.

Szemet gyönyörködtető kontraszt
Az AISYS optikai rendszer kiküszöböli a hagyományos LCOS-projektoroknál fennálló kontrasztkorlátokat. Ennek eredménye a kiemelkedő, 1000:1 kontrasztarány, mely élethű színtónusok és sötét fekete szín segítségével hűen követi a forrásképet.

Nincs zavaró hanghatás
Csendes üzemmódban a XEED X700 alig hallható, 31 dBA-ra csökkentett ventilátor-zajszintje a termet mentesíti a háttérzúgástól. A progresszív letapogatású kijelző biztosítja a mozgóképek lebegésmentes megjelenítését.

Zoomobjektív
A motoros Canon 1,7-szeres nagylátószögű zoomobjektív nagy méretű képeket kis távolságra is képes kivetíteni, lehetővé téve ezáltal a projektor rugalmas elhelyezését. A nagy teljesítményű objketív a vezérlőpultról és a távvezérlővel is működtethető. A lencsebevonat kiküszöböli a becsillanást és a szellemképhatást.

Egyszerű beállítás
A XEED X700 projektorral egyszerűbb a beállítás. Az Autofókusz felméri a projektor és a vetítővászon közötti távolságot, és annak megfelelően fókuszál. Az Automatikus színkorrekció funkció színes felületekre történő vetítéshez optimalizálja a beállításokat azáltal, hogy felismeri a felület színét. Az Automatikus színkorrekció funkció biztosítja a kép trapézkorrekcióját. Az Automatikus színkorrekció kiválasztásával az aktív bemeneti port automatikusan választható.

Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság
A XEED X700 DVI portja (Digital Visual Interface) a lehető legjobb képminőséget biztosítja a digitális forrásokból. A HDCP szabvány támogatása lehetővé teszi a kódolt digitális tartalom magas minőségű lejátszását. A projektor egy külön megvásárolható hálózati adapter segítségével Ethernet hálózaton keresztül is vezérelhető.

Kompakt kialakítás
A XEED X700 hordozható mérete megkönnyíti a beépítést. A mindössze 4,8 kg tömeg és az AISYS technológia lehetővé teszi a nagy fényerő és kompakt méret kombinálását.