Leader

Leírás:

A Leader bútorcsalád asztallapjai, a téglalap alakú íróasztalok lábai és a tárgyalótoldatok 51 mm, míg a szekrények tetőlapjai 39 mm-es, a konténerek, szervizszekrények tetőlapjai 19 mm-es fafurnér anyagból készülnek, venge színben.

 

- Az üveglapú íróasztal hőkezelt üvegből készült, melynek vastagsága 12 mm, mely aljára kör alakú acél tányérkák van felszerelve, hogy összekössék az asztallapot a fém lábszerkezettel.
- A formatervezett üveg és fa asztalok lábai fémből készülnek. A lábak állíthatók.
- Az asztalok homloklapja 1,5 mm vastagságú acéllemezből vagy 4 mm vastagságú fafurnérból készül, venge színben.
- A téglalap alakú íróasztalok lábai fém alátámasztással vannak rögzítve az asztallaphoz, a homloklap melamin anyagból készül.
- A tárgyalóasztalok lábszerkezete 720 mm átmérőjű, alumínium színűek, míg a fém tartóoszlop átmérője 160 mm.
- A konténerek és szervizszekrények már összeszerelve kerülnek kiszállításra, melyeknek szerkezetének vastagsága 18 mm-es melamin lap venge színben, míg a tetőlapok és frontok fafurnérozottak.
- A fiókok központi zárral ellátottak, halkan és könnyen működtethetőek.

- A szekrénytestek szerkezete, beleértve a hátoldalt is 18 mm-es melamin lapból készül. A belső része alumínium színű, a külső venge. A polcok vastagsága 25 mm. A szekrénytestek állítható lábakkal és fémből készült polctartókkal ellátottak. Az alacsony szekrények esetében a zár alapfelszereltség.

- Az üvegajtók alumínium kerettel ellátottak, és hőkezeltek.

 

 

Dokumentumok: